• background

   

   

   

   

      La Botiga dels campions.

  Copes i trofeus

 • background

  Gravats d'alta qualitat en tot tipus de materials!!

  Marcatges i gravats

 • background

   

   

   

                     

   

   

                            Segells de tot tipus

   

  s.

  Segells de cautxú

 • background

  TREBALLS PERSONALITZATS

  Regals d'empresa

Gravolleida és una empresa amb una àmplia experiència en gravats d'alta qualitat en tot tipus de materials, tant en llargues sèries com en peces úniques, de trofeus i plaques commemoratives com en senyalització industrial i urbana, regals d'empresa, joieria, a més de tot tipus de marcatge i tall.

Què fem

TROFEUS 
 
A la nostra botiga trobarà una àmplia exposició en trofeus i plaques que li personalitzarem al nostre taller amb el gravat que vostè desitgi, ja sigui una llegenda, una il·lustració o un fotografia i amb la tècnica que més s'adeqüi.
 
Segells de cauxo
 
No importa si necessita segells de goma per la seva empresa, negoci o particular, amb o sense logotip, rectangular rodó o quadrat. A Gravolleida trobarà el segell adequat a cada necessitat. Som fabricants i treballem amb el segell de més qualitat TRODAT PRINTY.
 
Regals d'empresa  
 
Regals d'empresa, regals publicitaris, a Gravolleida trobarà el regal personalitzat més adient al seu estil.
 
Marcatges i gravats
 
L'aplicació de la tecnologia làser a més del gravat amb marques electròniques de fresa i de diamant ens permet treballar sobre tot tipus de superfícies sense cap limitació: cartró, paper, plàstic, vidre, fusta, marqueteria, marbre, marbre, pell, metacrilats, així com tot tipus de metalls (acer inoxidable, llautó, alumini,or, plata) aconseguint uns acabats perfectes.

Darreres Notícies

Dades de contacte

 

INFORMACIÓ I CONTACTE

Carrer Vallcalent, 4
25006 Lleida

Tel.: +34 973 279 463
Email: info@gravolleida.com